Страхова подія Оплата Viber бот Email
#ЖиттяТАС

Race Nation 2019

Анастасія Ведишева
17.05.2019
38хв
660
0

#крізьперешкоди #крізьбіль #крізьлінь #крізьстрах - це не лише слогани забігів Race Nation, а й чиста правда про суть цього заходу :)

До них ще варто було б додати #крізьбагнюку #підколючимдротом та #черезнеможу
Саме так проводила весняний суботній день на мототреку Пирогово невелика проте завзята команда “TAS life”.

Цього разу до її складу увійшли двоє досвідчених та сильних чоловіків: Андрій Власенко та Тарас Дівнич, а також троє дівчат, для яких забіг став першим в житті: Олена Бардюк, Анастасія Ведишева та Інна Лук'яненко.
Подивіться на них, ще чистеньких та усміхнених усього за 20 хвилин до старту…

Race Nation 2019

Також у форматі індивідуального забігу вже вдруге брала участь Наталія Дідовець.

Race Nation 2019

А поки вони розминають м’язи та готуються до незабутнього експіріенсу у своєму житті, розкажемо, що ж таке Race Nation для тих, хто ніколи про нього не чув.

Race Nation 2019

Якщо коротко, то Race Nation - це забіг із штучними перешкодами.

В межах одного заходу є забіги на різні дистанції (від 3+ до 21+ км), одиночні та командні, Standart та Elite.

Цей український проект вперше стартував навесні 2015-го і протягом чотирьох років став лідером формату obstacle race не лише в Україні, а й у західній Європі. З минулого року по франшизі Race Nation вже стартують забіги і в Казахстані.

Усього за роки діяльності було організовано 50 заходів в таких містах як Київ, Львів, Буковель, Одеса, Дніпро, Харків.

Загальна кількість учасників, що відчула на собі драйв Race Nation - більше 28 тисяч

В забігу, що відбувся 11 травня, зареєструвалася рекордна кількість учасників - понад 2500 осіб!

Що змусило усіх цих людей, кого вперше, а кого вже в n….ий раз бігти, повзти, пірнати, борсатися у багнюці, дряпатися вгору та летіти униз, штовхати величезні колеса,  обіймати дерев’яні колоди та обмотуватися важкенькими ланцюгами?




Мабуть, любов до життя у всіх її проявах - з щоденними викликами самому собі, з амбітними цілями, до яких, здається, довше, ніж до місяця, з рукою допомоги, яку тобі простягають в найважчий момент, і з невимовним почуттям тріумфу, коли амбітна ціль стає ще однією сходинкою до перемоги…

Як виглядали ці “сходинки” для нашої команди - дивіться у фотозвіті, а після нього читайте бліц-інтерв’ю із кожним фінішером “TAS life

Race Nation 2019
Перед стартом. Команда "TAS life" та фанТАСтична група підтримки!


За хвилину до забігу - на позитиві!

Наталія Дідовець із сестрою Оленою стартували в індивідуальному забігу аж о 9 ранку

Командна робота :)

Коли побачили, куди потрібно буде лізти...

Посміхаємось і біжимо!

Багнючка та дощик.... )

Знову біжимо...

Круті рукоходи та ще крутіший Тарас Дівнич

Час трохи освіжитися...
Інна Лук'яненко та Анастасія Ведишева
Інна Лук'яненко та Анастасія Ведишева після "spa-процедур"

Де б ти не був, TAS life завжди поруч! )
Наталія Дідовець долає найбруднішу перешкоду
Наталія Дідовець долає найбруднішу перешкоду

Завжди будь на позитиві!
Повітряний поцілунок для палких вболівальників
Повітряний поцілунок для палких вболівальників
Наталія Дідовець - за крок до рампи із водоспадом
Наталія Дідовець - за крок до рампи із водоспадом

Богдана Парака та Ганна Панфілова - вболівають за наших рейсерів!

Наймолодші та наймиліші вболівальники )

Тим часом повземо по сітці та робимо штрафні бурпі

Тарас Дівнич та Олена Бардюк із відрами, повними води

Олена Бардюк, Інна Лук'яненко та Анастасія Ведишева. Несуть дівчата воду... )

Коли здалося, що фініш вже близько...

Ось вона - остання перешкода!...

Добігли!!! Вітаємо фінішерів!!!
Добігли!!! Вітаємо фінішерів!!!
Друзі, ви найкращі!!! 


Наостанок нашого фотозвіту - невеличке відео із найкращими моментами Забігу Нації 2019

Бліц-інтерв'ю із фіналістами забігу Race Nation

 

Тарас Дівнич

- На Вашу думку - наскільки важлива фізична підготовка для успішного подолання усіх перешкод. На що Ви б порадили звернути увагу тим, хто планує бігти вперше?

- Безумовно, фізична підготовка на першому місці, але моральний дух теж ніхто не відміняв. В першу чергу при підготовці до забігу я б порадив звернути увагу на витривалість під час бігу, особливо підйомів вгору та на рукоходи у всіх можливих варіаціях. Але передусім драйвовий забіг починається з гарного та бойового настрою, а також віри в себе і свою команду!

 

Інна Лук’яненко

- Чого боялись найбільше до забігу і яка перешкода виявилась найважчою? Побіжете вдруге?

 

- Найбільше, мабуть, боялась травмуватись, а найважчою перешкодою, як для мене, були рукоходи і канат. Чи побіжу вдруге? Можливо.

 

Олена Бардюк

- Якою була основна мотивація для участі в Race Nation? Як щодо планів на наступний забіг?

 

- Основною мотивацією для мене було випробувати свої сили та зрозуміти можливості організму у надзвичайних та стресових умовах. Також моєю метою було віднайти слабкі сторони своєї фізичної підготовки для майбутнього вдосконалення. Оскільки для мене це був перший досвід випробувань такого формату, то було дуже цікаво поринути в атмосферу адреналінового драйву, шквалу емоцій та надможливостей. Було цікаво працювати в команді, як єдиний злагоджений організм, де всі учасники акумулюють свої сили для отримання найкращого результату. Також хочу відзначити, що особисто я була приємно вражена, коли побачила як учасники з різних команд допомагають один одному у подоланні перешкод. Тож на змаганнях серед учасників панувала атмосфера добра, злагодженості та взаємопомочі. Принаймні, в мене склалося таке враження. Хочу вірити, що насправді так і було!!!

Я планую брати участь у забігу наступного року. І сподіваюсь на кращий результат, оскільки зараз вже знаю свої слабкі сторони та маю наміри їх зміцнити. Буду рада, якщо наступного разу мене також візьмуть у команду, бо для мене командний формат забігу є більш привабливим, ніж індивідуальний. Наявність командного духу, моральної  та фізичної допомоги від колег по забігу, а також підтримки вболівальників є надважливим мотиваційним стимулом!

 

Анастасія Ведишева

- Що було важче - подолати 5 км марафону чи 5+ км Race Nation?

 

- Як це не дивно навіть для мене самої, але на фінішу Race Nation я відчувала себе значно краще та більш сповненою сил, ніж після минулорічного “Забігу під каштанами”. Хотілося бігти ще та долати наступні перешкоди ))) Безумовно, справа в тому, что марафонський біг - доволі складний технічно та вимагає ретельної підготовки щонайменше протягом півроку, адже основа марафону - це монотонність рухів та навантажень на одні й ті самі групи м’язів. Тоді як в трейлу з перешкодами часом задіяні навіть ті м’язи, про існування яких ти й не здогадувався... :) А ще є можливість перевести подих/попити водички в очікуванні своєї черги на подолання перешкод.

 

Наталія Дідовець

- На Вашу думку - для кого дистанція легша? Для хлопців, бо вони, загалом, сильніші та витриваліші чи для дівчат, яким, зазвичай, допомагають долати найважчі перешкоди?

 

- На деяких перешкодах, коли хлопці допомагають дівчатам, – звісно, складніше хлопцям, бо вони витрачають сили на допомогу.

Якщо ж говорити про такі змагання вцілому, вважаю, що складність долання дистанції що для хлопців, що для дівчат - однакова. Як на мене, обов’язковою має бути фізична і моральна підготовка до забігу з перешкодами. Це повинні бути не лише біг, а й силові вправи, наближені до тих, що будуть на Race Nation, де можна вивчити правильну техніку, розвинути витривалість та впевненність. І коли настане день змагань, для тебе і твоїх м’язів не буде сюрпризів, бо ти будеш впевнений у своїх силах!

 

Андрій Власенко

- Впевнені, що дехто з читачів, переглянувши фото з Race Nation, подумає: “Виглядає дуже круто, але я, напевно, ніколи так не зможу!” Що б ви їм сказали?

 

- Всі обмеження в нашій голові. Якщо чогось прагнете - робіть!

 

Нагадаємо, це вже не перший Забіг Нації в житті нашої компанії. Як це відбувалося минулого року ви можете подивитися тут 

Друзі, сподіваємось, наш досвід надихнув вас випробувати власні сили та мріємо побачити вас наступного року на Race Nation 2020!

Race Nation 2019

P.S. Не забувайте підписуватися на нашу групу у Telegram - t.me/TASlife, та на нашу сторінку у Facebook - facebook.com/taslifeofficial  

Сподобалась стаття?
Поділись з друзями!

Чи була стаття корисною?

Залиш свій відгук!

Може бути цікаво

Стаття як працює ТАС-Лікар?
Страхові виплати
1
66
Як працює програма “ТАС-Лікар”?
Ми продовжуємо розповідати вам реальні історії наших виплат – і цього разу пропонуємо розібрати цікавий кейс за програмою “ТАС-Лікар”. Наше знайомство з Клієнтом відбулося в січні 2021 року, коли 56-річний чоловік оформив для себе програму “Доктор ТАС” (так називався попередник “ТАС-Лікаря”). Влітку того ж року в чоловіка був діагностований рак кишківника і ми взялися за […]
Читати далі
Стаття Як оплатити страховку ТАС Лайф через монобанк
Спеціальні рубрики
12
166
А страховку TAS Life оплатити mono?
Ваша улюблена страхова компанія та її фанТАСтичний партнер – monobank – придумали, як зробити життя наших спільних Клієнтів більш комфортним! Відтепер у вас є можливість сплачувати страхові внески за будь-яким договором TAS Life через улюблений додаток mono. Та про все по порядку! Що саме змінилось? Раніше наші Клієнти могли сплатити внески: на сторінці “Оплата” на […]
Читати далі
Стаття ТАС-Пенсія
Все про пенсію
2
619
Рекордна виплата за програмою “ТАС-Пенсія”
В цю середу ми зробили виплату за програмою “ТАС-Пенсія” і наразі це наша найбільша виплата з початку року. Але не тільки через велику суму ми вирішили розповісти вам про цей кейс. А ще й тому, що він гарно ілюструє, як працюють пенсійні страхові продукти.   В 2019 році до нас звернулась 70-річна Клієнтка із бажанням […]
Читати далі
Стаття страхова компанія John Hancock
Спеціальні рубрики
5
295
7 запитань до компанії John Hancock
Всесвітньо-відома американська страхова компанія John Hancock, що є засновницею нашого партнера – страхового пулу IGP, зібрала на своєму сайті найбільш часті запитання, на які їм доводилось відповідати протягом своєї роботи. Впевнені, багатьом нашим читачам також буде цікаво дізнатись на них відповідь. Також ми додали від себе корисні підказки, що допоможуть зорієнтуватись в страхових продуктах та […]
Читати далі
Стаття Елізабет Голмс
Спеціальні рубрики
8
164
Theranos: Від революції в медицині до краху афери
Якщо ви вперше чуєте ім’я Елізабет Голмс чи назву її компанії Theranos – сідайте зручніше, бо це одна з найцікавіших історій злету та падіння за останні десятиліття.   Злет… Американка Елізабет Голмс вже від народження отримала величезний бонус для вдалого старту в житті. Народилась у Вашингтоні в заможній та впливовій родині – її батько був […]
Читати далі
Стаття Рамка фінансовий хомпетентностей для 10-12 класів
Для батьків
15
206
Рамка фінансових компетентностей для дітей 16-18 років
Це останній розділ, присвячений Рамці фінансових компетентностей для дітей та молоді. Перші три можна передивитись за цими посиланнями: Дошкільнята Діти 6-10 років Підлітки 11-15 років А цього разу мова піде про її найстаршу вікову групу – учнів 10-12 класів. Тут ми пропонуємо зупинитись на такому понятті, як профільна середня освіта. Адже саме так, згідно нового […]
Читати далі
Стаття Як працює страхування життя
Для батьків
1
376
Як працює страхування життя – або “подарунок з відстрочкою”
Вчора ми здійснили одну цікаву виплату, а вже сьогодні – розповідаємо про це в нашому блозі. Цікава вона тим, що на її прикладі можна показати, як в страхуванні життя працюють одразу декілька факторів. Отже, все почалось у 2014 році, коли мешканка Кривого Рогу застрахувала свою 11-річну дочку 27 лютого, прям у день її народження, зробивши […]
Читати далі
Стаття Рамка фінансових компетентностей для дітей 11-15 років
Для батьків
13
227
Рамка фінансових компетентностей для дітей 11-15 років
Це передостанній блог з серії, яка висвітлює зміст Рамки фінансових компетентностей дітей та молоді, що була нещодавно розроблена та запропонована Робочою групою, до складу якої увійшли МОН, НБУ, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб та інші. Першу частину, яка присвячувалась Рамці фінансових компетентностей дошкільнят, можна подивитись за цим посиланням, а другу, про учнів 1-4 класів – […]
Читати далі
Стаття Як зробити щасливу маму
Для батьків
3
290
Як зробити щасливу маму?
В інтернеті ходить мем «пішла робити щасливу маму». Не було б так смішно, якби не було так правдиво. Адже насправді емоційний стан мами впливає на всю родину. Згадайте, якщо у вас гарний настрій, то і погану оцінку в школі ви сприймете як «нічого страшного», розкидані речі злять, але не такою мірою, що ви готові їх […]
Читати далі
Стаття
Для батьків
11
280
Рамка фінансових компетентностей для дітей 6-10 років
В цьому блозі ми продовжуємо знайомити вас із переліком навичок та вмінь для дітей та молоді України, яку запропонувала Міжвідомча робоча група у складі фахівців Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Міністерства освіти і науки України та Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку. Першу частину, яка присвячувалась Рамці фінансових компетентностей дошкільнят, […]
Читати далі