Страхова подія Оплата Viber бот Email
#ДокторТАС

Доктор ТАС

TAS Life team
19.10.2018
8хв
9381
0

10 жовтня до лінійки продуктів нашої компанії додався новий і, не боїмося цього слова, революційний на українському ринку продукт страхування життя - програма “Доктор ТАС”.

Мета програми - забезпечити Клієнту діагностування та лікування критичних захворювань в найкращих українських і закордонних клініках.

За тиждень, що минув з моменту запуску програми, ми вже отримали позитивний фідбек з боку як Клієнтів, так і партнерів - і це нас дуже тішить! Адже важливість та необхідність такого страхового захисту важко переоцінити: онкологічні та кардіо- захворювання наразі входять у ТОП-3 причин смертності в світі, а також є найдорожчими у лікуванні. Тому надійний фінансовий захист та якісний сервіс на випадок настання таких захворювань - must have кожної розсудливої та відповідальної людини.

Доктор ТАС

Як саме працює програма “Доктор ТАС” та що вона пропонує?

У двух словах - сплачуючи щорічний внесок від 35 до 500 євро, Клієнт отримує покриття витрат на діагностику та лікування за страховими випадками на суму від 300 тисяч до 1 мільйона євро! При цьому страхові ліміти поновлюються щорічно.

Хто може скористатися програмою?

Програмою передбачено дві вікові категорії Клієнтів: діти (з народження до 17 років) та дорослі (від 18 років до 64 років на момент укладення Договору, та не старше 65 років на момент його завершення).

Який строк дії програми?

Від 1 року до 20, на вибір Клієнта.

Доктор ТАС

Щоб кожен мав змогу обрати потрібний саме йому захист, ми створили 3 пакети: “Україна”, “Україна +” та “Увесь світ”. Розкажемо детальніше про кожен з них:

Пакет “Україна”
Покриває лікування та діагностику злоякісних новоутворень на страхову суму в 300 000 євро.

Діагностика та лікування проводиться в Україні, проте, якщо в Україні немає приватного лікування для конкретного виду раку, воно буде проведено за кордоном. Також при лікуванні дитячої онкології включено трансплантацію кісткового мозку. Ця операція проводиться за кордоном.

Вартість пакету “Україна”: 35 євро на рік для Застрахованих осіб віком від 0 до 17 років, та 130 євро на рік для Застрахованих осіб віком від 18 до 64 років.

Пакет “Україна+”
Покриває лікування та діагностику злоякісних новоутворень та кардіохірургію на страхову суму в 500 000 євро.

Лікування проводиться в Україні, діагностика - за кордоном. У випадку лікування онкологічних захворювань Клієнт має можливість залишитись на лікуванні за кордоном, сплативши перші 5 000 євро самостійно.
Як і в пакеті “Україна”, при лікуванні дитячої онкології включено трансплантацію кісткового мозку. Ця операція проводиться за кордоном.
Також якщо в Україні немає приватного лікування для конкретного виду раку, то лікування буде охоплено за кордоном.
В перелік кардіохірургічних втручань включено шунтування коронарних артерій, заміна або лікування одного чи декількох серцевих клапанів, в тому числі й хірургічні операції з пластики судин серця, стентування та хірургічне лікування порушень серцевого ритму.

Вартість пакету “Україна+”: 50 євро на рік для Застрахованих осіб віком від 0 до 17 років, та 250 євро на рік для Застрахованих осіб віком від 18 до 64 років.

Пакет “Увесь світ”
Покриває діагностування і лікування онкологічних захворювань (злоякісних новоутворень), кардіохірургію, нейрохірургію, трансплантацію життєво важливих органів та реабілітацію на страхову суму в 1 000 000 євро.

Країни лікування та діагностування: увесь світ відповідно до медичної потреби, за виключенням США, Канади та Швейцарії.
В перелік кардіохірургічних втручань включено шунтування коронарних артерій, заміна або лікування одного або декількох серцевих клапанів, в тому числі хірургічні операції з пластики судин серця, стентування та хірургічне лікування порушень серцевого ритму.
До нейрохірургії включено будь-яке хірургічне втручання на головному мозку або інших внутрішньочерепних структурах, а також хірургічні втручання при доброякісних пухлинах спинного мозку.
Також покриттям передбачено трансплантацію життєво важливих органів (в тому числі й штучне серце) та реабілітацію після тяжких травм і захворюваннь.

Вартість пакету “Весь світ”: 120 євро на рік для Застрахованих осіб віком від 0 до 17 років, та 500 євро на рік для Застрахованих осіб віком від 18 до 64 років.

Виключення з захворювань та медичних процедур

Для онкозахворювань:

  • Хронічна лімфоцитозна лейкемія (C.L.L).
  • Рак шкіри, крім меланоми.
  • Пухлини, що діагностовані як злоякісні зміни Carcinomainsitu, включаючи дисплазію шийки матки або пухлини, гістологічно діагностовані як передракові.
  • Ракові захворювання на тлі вірусу людського імунодефіциту (ВІЛ).
  • Рак передміхурової залози, який діагностовано гістологічно та який має розмір до T2 N0 M0 (включно). 

Для кардіохірургії та нейрохірургії:

  • Необхідність проведення екстреного лікування.

Для трансплантації:

  • Будь-яка трансплантація, необхідність в якій виникла внаслідок алкогольної хвороби печінки;
  • Будь-яка аутологічна трансплантація (коли Застрахована особа є донором сама для себе, за виключенням трансплантації кісткового мозку);
  • Будь-яка трансплантація, коли Застрахована особа є донором по відношенню до третьої особи;
  • Будь-яка трансплантація органів, що включає в себе лікування стовбуровими клітинами.

Для реабілітації:

  • Вроджені порушення нормального розвитку головного мозку і черепної коробки;
  • Вроджені вади розвитку спинного мозку і хребта;
  • Медичні та інші послуги, які виконуються в естетичних та/або косметичних цілях;
  • Всі форми ураження серцевих клапанів в результаті ендокардиту, викликаного венеричними захворюваннями (інфекціями, що передаються переважно статевим шляхом);
  • Родові травми та/або вроджені вади розвитку;
  • Трансплантації кісткового мозку для осіб старше 18 років. 

Невід’ємною складовою усіх пакетів є сервіс “Консьєрж-послуги”, тож розкажемо і про нього.

Програмою “Доктор ТАС” передбачено покриття витрат на:

  • проїзд: квитки економ класу на всі види транспорту (літак, поїзд, автобус), в тому числі зустріч в аеропорту або вокзалі та перевезення машиною швидкої допомоги (за медичної необхідності) або на таксі до готелю або в медичну установу – для 2 осіб;

  • проживання: готель 3-4 зірки, включаючи сніданок;
    Тривалість проживання – 10 днів + 8 днів (після хірургічного втручання) при кожному в'їзді до країни лікування або в Україні;

  • допомогу з отримання віз (консульський збір сплачується Клієнтом самостійно);

  • дослідження біоматеріалу в світових центрах (в залежності від пакету страхування);

  • призначення персонального лікаря-куратора;

  • план лікування від консиліуму лікарів;

  • переклад (усний та/або письмовий) на російську мову;

  • особистий супровід координатора під час медичного обслуговування;

  • психологічна та юридична підтримка.

Доктор ТАС

Що ще пропонує “Доктор ТАС”?

  • Оплату оригінальних ліків (не аналогів)  в межах страхової суми як під час перебування у медичному закладі, так і після повернення додому.

  • Найкращий сервіс від партнерів програми: компанії Madanes Advanced Healthcare Services LTD (Ізраїль), що спеціалізується на адмініструванні медичних послуг та створенні медичних програм для Клієнтів найбільших страховиків по всьому світу, та однієї з найбільших міжнародних перестрахових компаній Gen Re (Німеччина).

  • 1% від премій з продажу цієї програми буде перераховано на допомогу онкохворим діткам.

Залишились питання?

Пишіть нам на taslifemarketing@gmail.com і ми з радістю відповімо! Також ви завжди можете звернутись до власного фінансового консультанта.
А ще запрошуємо вас відвідати сторінку на нашому сайті, де можна залишити заявку та заглибитися у деталі  програми "Доктор ТАС"
Також вам стануть у нагоді Умови програми страхування Доктор ТАС (у pdf форматі)

Як придбати програму "Доктор ТАС"?

Звертайтесь до фінансових консультантів
або телефонуйте нам за номером 044 537 37 40

 

Доктор ТАС

 

P.S. Не забувайте підписуватися на нашу групу у Telegram - t.me/TASlife, та на нашу сторінку у Facebook - facebook.com/taslifeofficial  

Сподобалась стаття?
Поділись з друзями!

Чи була стаття корисною?

Залиш свій відгук!

Може бути цікаво

Стаття ТАС-Пенсія
Все про пенсію
2
427
Рекордна виплата за програмою “ТАС-Пенсія”
В цю середу ми зробили виплату за програмою “ТАС-Пенсія” і наразі це наша найбільша виплата з початку року. Але не тільки через велику суму ми вирішили розповісти вам про цей кейс. А ще й тому, що він гарно ілюструє, як працюють пенсійні страхові продукти.   В 2019 році до нас звернулась 70-річна Клієнтка із бажанням […]
Читати далі
Стаття страхова компанія John Hancock
Спеціальні рубрики
5
126
7 запитань до компанії John Hancock
Всесвітньо-відома американська страхова компанія John Hancock, що є засновницею нашого партнера – страхового пулу IGP, зібрала на своєму сайті найбільш часті запитання, на які їм доводилось відповідати протягом своєї роботи. Впевнені, багатьом нашим читачам також буде цікаво дізнатись на них відповідь. Також ми додали від себе корисні підказки, що допоможуть зорієнтуватись в страхових продуктах та […]
Читати далі
Стаття Елізабет Голмс
Спеціальні рубрики
8
113
Theranos: Від революції в медицині до краху афери
Якщо ви вперше чуєте ім’я Елізабет Голмс чи назву її компанії Theranos – сідайте зручніше, бо це одна з найцікавіших історій злету та падіння за останні десятиліття.   Злет… Американка Елізабет Голмс вже від народження отримала величезний бонус для вдалого старту в житті. Народилась у Вашингтоні в заможній та впливовій родині – її батько був […]
Читати далі
Стаття Рамка фінансовий хомпетентностей для 10-12 класів
Для батьків
15
154
Рамка фінансових компетентностей для дітей 16-18 років
Це останній розділ, присвячений Рамці фінансових компетентностей для дітей та молоді. Перші три можна передивитись за цими посиланнями: Дошкільнята Діти 6-10 років Підлітки 11-15 років А цього разу мова піде про її найстаршу вікову групу – учнів 10-12 класів. Тут ми пропонуємо зупинитись на такому понятті, як профільна середня освіта. Адже саме так, згідно нового […]
Читати далі
Стаття Як працює страхування життя
Для батьків
1
318
Як працює страхування життя – або “подарунок з відстрочкою”
Вчора ми здійснили одну цікаву виплату, а вже сьогодні – розповідаємо про це в нашому блозі. Цікава вона тим, що на її прикладі можна показати, як в страхуванні життя працюють одразу декілька факторів. Отже, все почалось у 2014 році, коли мешканка Кривого Рогу застрахувала свою 11-річну дочку 27 лютого, прям у день її народження, зробивши […]
Читати далі
Стаття Рамка фінансових компетентностей для дітей 11-15 років
Для батьків
13
178
Рамка фінансових компетентностей для дітей 11-15 років
Це передостанній блог з серії, яка висвітлює зміст Рамки фінансових компетентностей дітей та молоді, що була нещодавно розроблена та запропонована Робочою групою, до складу якої увійшли МОН, НБУ, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб та інші. Першу частину, яка присвячувалась Рамці фінансових компетентностей дошкільнят, можна подивитись за цим посиланням, а другу, про учнів 1-4 класів – […]
Читати далі
Стаття Як зробити щасливу маму
Для батьків
3
246
Як зробити щасливу маму?
В інтернеті ходить мем «пішла робити щасливу маму». Не було б так смішно, якби не було так правдиво. Адже насправді емоційний стан мами впливає на всю родину. Згадайте, якщо у вас гарний настрій, то і погану оцінку в школі ви сприймете як «нічого страшного», розкидані речі злять, але не такою мірою, що ви готові їх […]
Читати далі
Стаття
Для батьків
11
236
Рамка фінансових компетентностей для дітей 6-10 років
В цьому блозі ми продовжуємо знайомити вас із переліком навичок та вмінь для дітей та молоді України, яку запропонувала Міжвідомча робоча група у складі фахівців Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Міністерства освіти і науки України та Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку. Першу частину, яка присвячувалась Рамці фінансових компетентностей дошкільнят, […]
Читати далі
Стаття Рамка фінансових компетентностей
Для батьків
9
324
Рамка фінансових компетентностей для дошкільнят
В січні цього року Міжвідомча робоча група у складі фахівців Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Міністерства освіти і науки України та Національної комісії з цінних паперів і фондового ринку оприлюднила Рамку фінансових компетентностей дітей та молоді України. Рамка — це документ, в якому описується набір знань, умінь, навичок і особливостей ставлення до […]
Читати далі
Стаття
Спеціальні рубрики
7
256
Мрія Романа Бабича
Сьогодні, 1 лютого, був би День народження нашого Ромчика… В цей День ми хочемо не лише згадати нашого Героя, а й озвучити його мрії, слова та знання, які він передавав нам. Роман казав, що курси домедичної допомоги має пройти кожен українець.
Читати далі